Cauta

luni, 5 decembrie 2011

Recoltarea Trufelor- Secretele Unei Afaceri De Succes

* Cat de profitabila poate fi o astfel de afacere.

Am ajuns la partea care, cred ca te intereseaza cel mai mult- profitul. Ei bine, profitul poate fi urias(dupa cum ai putut vedea mai sus), insa totul depinde de implicare, banii investiti si de rabdare, rabdare care nu va ramane nerasplatita. Mai jos sunt cateva preturi orientative pentru a iti face o idee despre preturile trufelor : *Trufa chineza si indiana: 15-50 euro/kg
 *Trufa de vara si de iarna: 150-250 euro/kg
*Trufa alba (Choiromzces): 150-200 euro/kg
*Trufa alba (Tuber magnatum): 1000-3000 euro/kg Bineinteles, preturile cresc radical cucat exemplarele gasite sunt mai mari :
” O trufa alba de 1,2 kilograme s-a vandut, in 2005, cu 95.000 de euro. Recordul nu a rezistat decat un an: in
2006, o trufa de 1,51 de kilogame a fost adjudecata de un mogul din Hong Kong cu 125.000 de euro.” Asadar, referitor la profit nu este foarte mult de discutat. Profitul este foarte mare, depaseste cu mult majoritatea afacerilor din jurul nostrum(raportand la sumele investite si sumele castigate). Ceea ce este mult mai interesant, si cred ca din acest motiv ai cumparat si cartea, este unde poti gasi trufele in Romania, mai exact judetele “bogate” sa le numim asa sau, si mai interesant cum le poti cultiva chiar tu. Despre asta vom vorbi de acum inainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu